Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pikante aspergesoep met kokos

Aantal personen: 4

Ingrediënten

6 dl kippenbouillon
4 dl kokosmelk
2 cm geschilde gemberwortel, in plakjes
500 gr asperges, geschild, in stukjes
zout, peper
1-3 tl limoensap
1 rode peper, zaadjes, verwijderd, in ringen
4-5 el korianderblaadjes

Bereiden

Breng de bouillon met de kokosmelk en de gember aan de kook. Voeg de asperges toe en laat ze in 8-10 min gaar koken.
Breng op smaak met zout, peper en limoensap en strooi voor het serveren de rode peper en koriander erover.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Duitse aardappelsoep
Cappuccino van asperges en waterkers
Sint Hubertusbouillon
Lente-ui soep met zalm
Vissoep met saffraan

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes